Karkkihahmoveistokset

2 Apr

This slideshow requires JavaScript.

Mooi!!!

Tänään on leikitty makeisilla, niistä tehtiin taidetta, veistos. Veistoksessa koottiin ryhmäläisten omat vahvuudet, joita oli aiemmin kerätty paperille. Oli hauskaa, en oo ikinä tehnyt mitään tällaista, ei oo tullut pieneen mieleenkään et vois tehdä tälleenkin. Heleppoo! Aina oppii jotain uutta, itestään ja taiteen tekemisestä?

Voisko tästä kehittää jotain muutakin, käyttää johonkin projektiin? Hirttopuu, se voisi viestiä jotain normaalin yhteiskunnan julmuudesta. Jokainen kykenee ajattelemaan monipuolisesti eri asioista.

Mitä veistoksille nyt tapahtuu?? Lammas on kaatunut, harmi ettei veistos kestä ikuisesti… Muhun ei mahdu enää yhtään veistosta.

Luetteltiin myös omia hyviä ominaisuuksia oli aika helpottavaa! Kun kirjoitti niitä ylös, tajus et on hyviä –ja huonoja ominaisuuksia. Vois käydä myös huonoja ominaisuuksia läpi. Ei oo mitään helppoo kehua itseensä, kun on ollut itsekriittinen pienestä asti ja vähätellyt omia kykyjään. Toisaalta oli helppo alottaa, kun kaikki teki samaa juttua. Vois panna ton listan oveen ja lukee ne ominaisuudet siitä ja saada paremman mielen kun lähtee ulos!!

One Response to “Karkkihahmoveistokset”

  1. Atro Niiniluoto August 17, 2012 at 9:35 am #

    Aina kun näkee karkkeja taiteena, miettii, onko viisasta syödä ne.

Leave a comment