Karkkihahmoveistokset

2 Apr

This slideshow requires JavaScript.

Mooi!!!

Tänään on leikitty makeisilla, niistä tehtiin taidetta, veistos. Veistoksessa koottiin ryhmäläisten omat vahvuudet, joita oli aiemmin kerätty paperille. Oli hauskaa, en oo ikinä tehnyt mitään tällaista, ei oo tullut pieneen mieleenkään et vois tehdä tälleenkin. Heleppoo! Aina oppii jotain uutta, itestään ja taiteen tekemisestä?

Voisko tästä kehittää jotain muutakin, käyttää johonkin projektiin? Hirttopuu, se voisi viestiä jotain normaalin yhteiskunnan julmuudesta. Jokainen kykenee ajattelemaan monipuolisesti eri asioista.

Mitä veistoksille nyt tapahtuu?? Lammas on kaatunut, harmi ettei veistos kestä ikuisesti… Muhun ei mahdu enää yhtään veistosta.

Luetteltiin myös omia hyviä ominaisuuksia oli aika helpottavaa! Kun kirjoitti niitä ylös, tajus et on hyviä –ja huonoja ominaisuuksia. Vois käydä myös huonoja ominaisuuksia läpi. Ei oo mitään helppoo kehua itseensä, kun on ollut itsekriittinen pienestä asti ja vähätellyt omia kykyjään. Toisaalta oli helppo alottaa, kun kaikki teki samaa juttua. Vois panna ton listan oveen ja lukee ne ominaisuudet siitä ja saada paremman mielen kun lähtee ulos!!

Advertisements

One Response to “Karkkihahmoveistokset”

  1. Atro Niiniluoto August 17, 2012 at 9:35 am #

    Aina kun näkee karkkeja taiteena, miettii, onko viisasta syödä ne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: