Leevi ry:n hoitohenkilökunnan työhyvinvointipäivä

23 Jun

 

This slideshow requires JavaScript.

Supersankarimme ja mitä me voisimme niistä oppia:

MONNI MONIPAIKKA osaa olla monessa paikassa yhtä aikaa ja tehdä paljon asioita samaan aikaan. Hänellä pysyy kuitenkin kaikki informaatio samassayhdessä päässä. Häneltä voin oppia rauhallisuutta stressaviin tilanteisiin.

ONNI PERHONEN Lentää, hyvää oloa ympärilleen. Saa kaikki hymyilemään. Kaikesta löytyy jotain hyvääkin.

HERRA HIGGS iältään yhtä vanha kuin maailmankaikkeus. Syntynyt alkuräjähdyksessä, mutta pysynyt piilossa näihin päiviin. Supervoimanakoko olevaisen selittäminen. Liikkuu esteistä piittaamatta ja antaa kaikille massan. Asu tuntematon tai kenties ei asua ollenkaan.

PIPSA POSITIIVI Voima: positiivinen energia, ikä: 35 v. , ammatti: Taivaanrannan maalari koska unelmia ja haaveita on hyvä olla. Pipsa löytää asioista positiivisen puolen.

PERHIS myötätunto, OIKEUDENMUKAINEN OPTIMISTI OLGA nopeus, HELINÄ voimavoitelu, SUOJELUSENKELI näkymättömyys, LIKKI yhdistäminen, AATU-AMEEBA positiivinen vaikuttaminen. – MITÄ VOIN OPPIA? Kuuntelemaan, havannoimaan, olemaan läsnä, pitämään heikkojen puolta, kokea työn voimannuttaminen, vaikuttamaan positiivisesti, vaikuttamaan pienesti ja laajasti.

SYLI, RAUHA, IHMINEN Supervoima: selviytyminen, hellyys, ihmisyys, arjen sankari, kaikkeuden selitys, ystävyys, kuuntelu. Rauha on äiti ja ihminen – hän selviää arjesta on hellä ja pystyy selittämään kaiken hän on hyvä ystävä ja kuuntelee kaikkia hän huolehtii kaikista ja myös siitä että kaikilla on hyvä olla.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: