Abnormal Superhero, Seittiaktiivit Luckanilla

22 Oct

This slideshow requires JavaScript.

Aura: Mun supersankari on vammainen nuori nainen, 25 v. Hänen erikoisosaamisalueensa on, että hän kykyenee puheellaan vaikuttamaan ihmisten asenteisiin ja tekoihin. Ja hänellä on myös aseena käytössään kirjoja ja potion-pulloja sekä pyörätuolin renkaissa on aatteellisia logoja ja tunnuslauseita. Hänen käsistään lähtee parantavia energiasiteitä.

Riku: Tein siitä isopäisen henkilön, johon mahtuu paljon järkeä. Se pystyy lokeroimaan tietoa ja hyödyntämään sitä tietoa, koska sitä on paljon. Se supersankari on järjestelmällinen, mikä ominaisuus hyödyttäisi myös allekirjoittanutta. Se on ehkä vähän tylsä, mutta se haluaisi maailmasta tietokonemaisen, jossa asiat järjestettäisiin nopeasti ja tehokkaasti. Leikkiä jatkaen: Se on saanut pienenä salamaniskun, joka kasvatti sen aivokapasiteettia.

Petra: Mä tein tollasen Z-Girlin. Mun elämä pyörii nykyään tän unen ympärillä, tää supersankari on sellainen, että se auttaa ihmisiä nukahtaan ja antaa kunnollisen levon.

Milla: Se on humanismia ja pehmeitä arvoja puolustava. Se on sellainen yhteiskunnan pelastaja. Se ei usko, että maailmassa tarvitsee jaotellaihmisiä enemmistöön ja vähemmistöihin, heikompiin ja vahvempiin tai meihin ja muihin. Se näkee kaikissa ihmisissä värejä ja mahdollisuuksia. Joskus se harkitsee pitkään, mutta se on oikeastaan ihan hyvä, koska elämme ajassa, jossa jonkun pitäisi puhua hitauden puolesta.

Jenni: Supersankarini on tyttöyden ja eläinten puolustaja. Se löytää kaikki hädänalaiset eläimet ja auttaa löytämään eläimille uuden huolehtivan kodin. Supersankarini se on todella tyttömäinen ja se antaa ennakkoluuloille kyytiä koska sen tyttömäisyyden alla on sanomaa, Tyttöys on asenne.

Pirita: Se on tavallinen pyörätuolissa oleva ihminen ja sillä on puheenjohtajan nuija ja se sanoo, “I am the chairperson of my life”, oman elämänsä puheenjohtaja ja tuoli-ihmisiä. Tyypin takana on ihmisiä, jotka kannustavat “Hyvä, hyvin sä vedit, anna mennä!” ja rohkaisevat olemaan sellainen kuin ovat ja vaikka sinulla on erityisominaisuus, se on vain yksi ominaisuus sinussa.

Elsa: En oikeastaan usko supersankareihin. Mun supersankari on sinä tai minä tai hän tai hän tai kuka tahansa. Ei täydellinen, mutta osiensa summa. Hänessä on paljon hyvää ja paljon huonoa, mutta hän on valmis kehittämään itseään. Jokainen on jollekin toiselle supersankari.

Advertisements

One Response to “Abnormal Superhero, Seittiaktiivit Luckanilla”

  1. Elsa Kaijala October 24, 2010 at 4:07 pm #

    Mahtava paja oli, hitsi ku oli kivaa! Ei päästy flirtillä kotiin, mutta onneks perusjuna vei kiltisti. ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: